“Le Potager des Cerfs” is a farming farm that harmonizes with nature by French permaculture for French cuisine in French mountains, in a mountain at an altitude of 1000m in Saku City, Nagano Prefecture.
We use the same technique as France to grow real French vegetables and herbs.
Please have a look.
今回は、ヨーロッパ生まれのパーマカルチャーデザイナーが手掛ける農業の技術面を主に取材しました。
長野県佐久市、標高1000mの山の中で、フランス野菜を、フランス風に、フランス料理の為にパーマカルチャーで自然と調和した営農をされている「Le Potager des Cerfs(ル・ポタジェ・デ・セル)」
フランスと同じ手法を使って、本物のフランス野菜やハーブを育てています。是非ご覧下さい。
◎取材に協力頂いた生産者から直接購入できるオーガニックマルシェも開設しています。
【コチラから→】
#Vegetablejourney#フランス野菜#パーマカルチャー
HP:
Blog:
Shop:
Facebook:
Instagram:
0 Comments