Advertisement

Harddisk Bölme - c ve d oluşturma

Harddisk Bölme - c ve d oluşturma Bu video da Harddisk i 2 ye bölme yi ( c ve d oluşturma ) anlattım, umarım işinize yarar. İyi seyirler. Kanalıma bu tarz eğitim ve tasarımla alakalı videolar atmaktayım, abone olup bildirimleri açmayı ve like atmayı unutmayınız. İyi günler :)


Video bittiğinde yapamadığınız/takıldığınız yerleri yoruma detaylıca yazarsanız yardımcı olamaya çalışırım.





Yeni videoları kaçırmamak için=





- Berkayla tasarla : Bildiği ve araştırdığım kadarıyla, sizlere yardımcı olamaya çalışıyorum.





-İnstagram:


-YouTube:





Merhaba, bu kanalın asıl amacı kendimi geliştirmem ve insanlara yardım etme isteğimdir. Yapamadığınız bir konu olduğunda yorumlarda detaylıca belirtirseniz, en kısa sürede çözüm bulup videosunu kanalımda paylaşacağıma emin olabilirsin. Anında haberdar olabilmek için ABONE OL ve BİLDİRİMLERİ AÇmayı unutmayınız. İyi günler dilerim.





Kanalımdaki videolarımı kaçırmamak için ücretsiz abone olun:

harddisk bölme windows 8,harddisk bölme ve birleştirme,harddisk bölme windows 7,harddisk bölme birleştirme,harddisk bölme programı,harddisk bölme nasıl yapılır,harddisk bölme format atarken,harddisk bölmek,harddisk bölme programı windows 10,harddisk bölme windows 10,bilgisayar harddisk bölme,format atmadan harddisk bölme,pc harddisk bölme,1 tb harddisk bölme,harddisk 2 ye bölme,windows 10 harddisk bölme,windows 7 harddisk bölme,windows 8 harddisk bölme,

Post a Comment

0 Comments